MICRA

MICRA

Nissan Micra Broşür

Nissan Micra Aksesuar Broşür

Karşınızda Şehrin Vazgeçilmezi Yeni Nissan Micra
O artık daha göz alıcı ve daha teknolojik. Stil sahibi arka spoyleri, sportif ön ızgarası ve benzersiz tasarımıyla Yeni Nissan Micra, keyif kaynağınız olacak.

Stilinizi Yansıtın. Yeni Nissan Micra&rsquonın 15&rdquo jantlarıyla, yenilenen ön farları ve şık led lambalarıyla göz kamaştırın.

Şıklığa davetlisiniz. Ferah bir iç mekana sahip Yeni Nissan Micra&rsquonın, süet görünümlü koltukları, kumaş kaplı kapı döşemeleri, sürücü tarafı kol dayama ünitesi ve parlak siyah orta konsolu ile şehrin şıkları arasında yer alacaksınız.

İçinde zeka saklı: Yeni tasarım orta konsolu, 5,8&rdquolik led ekranı ve akıllı anahtar teknolojisiyle Yeni Nissan Micra, parlak fikirlerle dolu.

Akıllı Anahtar: Nissan akıllı anahtar teknolojisi hayatın yükünü alır.Eliniz doluyken, zihniniz gündelik işlerle meşgulken, bir de çantanızda anahtar aramak istemezsiniz. Kapıyı açmak için sadece kapı kolu üzerindeki düğmeye basmanız ve kapı kolunu kendinize çekmeniz yeterli.Üstelik, aracınızı çalıştırmak için de sadece start/stop düğmesine basın ve Micra&rsquonın keyfini sürün.

Çok amaçlı ekran: Yakıt tüketiminden sürüş bilgilerine, dış sıcaklık değerinden özel gün hatırlatma mesajlarına ve park mesafe göstergesi opsiyonuna kadar her türlü bilgi bu ekranda.

Dijital dünyaya Hoş Geldiniz. Akıllı telefonunuz ile Nissan connect&rsquoe bağlanın, sevdikleriniz ile sınırsız iletişimin ve eğlencenin keyfine varın. Usb VE Bluetooth Bağlantısı: Usb ve Bluetooth bağlantısını kullanarak cep telefonu ya da MP3 çalarınızdaki müziklerin keyfini çıkarın.

Park asistanı ile kolayca park edin. Micra&rsquonızla park etmek için yer arıyorsunuz. Sonunda bir park yeri buldunuz. Peki, aracınız buraya sığacak mı, emin değilsiniz. Yeni Nissan Micra&rsquoda bulunan &ldquoPark asistanı&rdquona güvenmeniz yeterli.

Enerjinizi tazeleyin. Yeni Nissan Micra&rsquonın 98 HP güç, 147/4400 nm/dd tork üreten yeni nesil 1.2 lt dıg -s motoruyla hem daha az yakıt tüketin hem de düşük cO2 salınımı sağlayın. Böylelikle cebinize de doğaya da katkıda bulunun.

Stop/Start Sistemi: dıg -s motorla birlikte sunulan stop/start sistemi, trafik durduğu anda motoru otomatik olarak durdurup sürücünün debriyaj pedalına basmasıyla (manuel vitesli araçlarda) ya da frenden ayağını çekmesiyle (otomatik vitesli araçlarda) motoru yeniden çalıştırıyor. Böylelikle %4&rsquoe varan yakıt tasarrufu sağlıyor.

Önce güvenlik. İçiniz rahat olsun. Bir önceki nesil Micra&rsquoda standart olarak sunulan abs, ebd, esp, Fren destek sistemi ve 6 hava yastığına yeni nesil Micra&rsquoda cruise control ve Hız sınırlama teknolojileri de eklendi. Yeni Nissan Micra, konu güvenlik olunca yine sınıfının lideri.

6 hava Yastığı: Ön, yan ve perde hava yastıkları size ve sevdiklerinize maksimum güvenlik sağlar. Eğer bebek koltuğunu ön tarafa koymak isterseniz, ön yolcu hava yastığını kolayca devre dışı bırakabilirsiniz.

Esp: elektronik denge Programı, her bir tekerlek üzerindeki fren basıncını kontrol eder ve lastik üzerinde ekstra bir basınç olduğunda motor torkunu düşürür. Böylelikle aracın yön dengesi sağlanır.

Cruise Control: cruise control, bir hız kontrol sistemidir. Özellikle şehirlerarası yollarda, aracın sabit hızda seyrini mümkün kılan yardımcı bir sistemdir. Sürücü bu sistem sayesinde izin verilen azami hızı geçmeden, ayağını gaz pedalından tamamen çekerek daha rahat bir sürüş imkanı kazanır.

Abs: Frene bastığınız anda devreye giren abs sistemi, tekerleklerin kilitlenmesini engeller. Böylelikle araç dengede kalarak, manevra yapmanıza imkan tanır. İsterseniz, ön yolcu hava yastığını kolayca devre dışı bırakabilirsiniz. Yapmanıza imkan tanır.

Boş zamanları doldurmak için çok alanınız var. 
Artık konsol üzerinde kayan eşyalara, araç içinde kaybolan telefonlara son. Yeni Nissan Micra&rsquoda çok sayıda saklama alanları ile biletlerinizden güneş gözlüğünüze kadar her türlü eşyanızın yeri hazır.
265 lt&rsquolik bagaj alanından daha fazlasına ihtiyacınız olursa, arka koltukları 2 kademeli şekilde katlayarak tam 1.132 lt&rsquolik bir alan yaratabilirsiniz.

Tarzınızı ortaya çıkarın.Stilinizi yansıtan kapı kolları, ayna kapakları ve jant göbekleri ile şıklığınızı konuşturun.

Kendinizi farklı yollarla ifade edin.Renk ve aksesuar seçenekleriyle Yeni Nissan Micra&rsquonız size özel olsun. 

NISSAN 3 YIL/100.000 KM GARANTİ*
NISSAN GÜLÜMSEME HATTI 0216 651 84 20
NISSAN YOL YARDIMI 0800 211 61 63 / 0212 225 49 59

*Nissan binek araçlar için 2 yıl/60.000 km (hangisi daha önce dolarsa) garanti kapsamında olup ayrıca Nissan Otomotiv A.Ş. aracın ilk satış tarihinden itibaren 3 yıl/100.000 km (hangisi daha önce dolarsa) Nissan Kalite Güvence Sistemi ile işçilik ya da malzeme hatası sonucu üretimden kaynaklanabilecek problemlerin ücretsiz olarak onarımını garanti eder. Ayrıca, araçlar 12 yıl gövde garantisi altındadır.
Fotoğraflarda görülen aksesuar ve donanımlarla Türkiye&rsquode satışa sunulan modellerin aksesuar ve donanımları arasında farklılıklar bulunabilir. Türkiye&rsquode satışa sunulan modeller için en yakın Nissan Otomotiv Yetkili Satıcısı&rsquondan bilgi alabilirsiniz. Nissan Otomotiv A.Ş., ürünlerin şekil ve donanımında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kaligrafik hatalar ve baskıdan kaynaklanabilecek kusurlarda firmamız herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ NISSAN OTOMOTİV A.Ş. Tel: (0216) 559 84 00 Faks: (0216) 651 84 34