NAVARA

NAVARA

Nissan Navara Broşür

GELİŞTİRİLMİŞ FRENLEME KABİLİYETİ

ABS, EBD ve Brake Assist ile donatılmış olan Yeni Nissan Navara, pick-up gövdesini en güveli mesafede durdurma yetisine sahiptir. ABS fren sistemi, panik frenlemede tekerleklerin kilitlenip aracın kontrol dışı kalmasını önleyerek, direksiyon kontrolünün sürücüde kalmasını ve güvenli bir şekilde aracın durmasını sağlar. Elektronik fren güç dağıtım sistemi (EBD) ise farklı yüzey koşullarına göre aracın tekerleklerine farklı kuvvetlerde fren basıncı uygulayıp, aracınızın kaymadan durmasını sağlayan bir sistemdir. Brake Assist (fren destek sistemi), sürücünün fren pedalına basış gücünü anlık ölçümlemelerle kontrol eder. Sistem yeteri kadar basınç algılamadığında frenleme gücünü arttırır.

 

NISSAN 3 YIL/100.000 KM GARANTİ*

NISSAN GÜLÜMSEME HATTI 0216 651 84 20

NISSAN YOL YARDIMI 0800 211 61 63 / 0212 225 49 59

TÜRKİYE GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ NISSAN OTOMOTİV A.Ş.

 

*Nissan ticari araçlar için 2 yıl/100.000 km (hangisi daha önce dolarsa) garanti kapsamında olup ayrıca Nissan Otomotiv A.Ş. aracın ilk satış tarihinden itibaren 3 yıl/100.000 km (hangisi daha önce dolarsa) Nissan Kalite Güvence Sistemi ile işçilik ya da malzeme hatası sonucu üretimden kaynaklanabilecek problemlerin ücretsiz olarak onarımını garanti eder. Ayrıca, araçlar 12 yıl gövde garantisi altındadır.

Fotoğraflarda görülen aksesuar ve donanımlarla Türkiye&rsquode satışa sunulan modellerin aksesuar ve donanımları arasında farklılıklar bulunabilir. Türkiye&rsquode satışa sunulan modeller için en yakın Nissan Otomotiv Yetkili Satıcısı'ndan bilgi alabilirsiniz. Nissan Otomotiv A.Ş., ürünlerin şekil ve donanımında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kaligrafik hatalar ve baskıdan kaynaklanabilecek kusurlarda firmamız herhangi bir sorumluluk kabul etmez.